Nykyaikana rahalla on todella suuri valta täällä maailmassa... Olen monta kertaa miettinyt, että miksi on näin että raha näyttelee niin suurta roolia täällä koko maailmassa. Heikoimmilla ihmisillä on todella heikosti asiat jo Suomessa ja samalla sitten herrat nostavat suuria obtioita ja suuria palkkioita viroistaan. Olen pohtinut monta kertaa sitä, että haluaisinko olla rikas olen tullut siihen tulokseen että en haluaisi olla rikas. Olen aikast tyytyväinen omaan elämäntilanteeseeni tällä hetkellä saan tehdä sitä mitä oikeasti haluan ja samalla saan auttaa arkisissa asioissa läheisiäni. Mitä raha loppujen lopuksi sinulle tuo? No se tuo sinulle monta kertaa, ehkä helpotuksia omaan elämääsi ja voit saada varmasti paremmin esim. lääkäriin aikoja yksityiselle puolelle. Kun sinulla on varaa maksaa sinne lääkärinpalkkiot, mutta onko ne loppujen lopuksi sitten sen parempia lääkäreitä, kuin toisetkaan lääkärit mitkä työskentelee terveyskeskuksissa ja sairaaloissa. Monta kertaa he ovat samoja lääkäreitä heillä on vaan tullut ahneus ja päivystävät molemmilla puolilla.

Itse olen törmännyt sellaisiin lääkäreihin, jotka hoitavat paremmin yksityisellä puolella kuin kunnalisella puolella... Näinhän ei saisi olla? Mutta minkäs teet kun näin toimitaan ja aina laki ei ole kaikille ihmisille ihan sama. Mutta joka tapauksessa Kaupunki rokottaa sinua ihan kaikissa asioissa teit sitten mitä tahansa... Mutta jostain kaupungin on saatava rahansa sehän on ihan selvää, mutta joskus tuntuu että esim. pysäköintivirhemaksuissa ollaan menty hieman liiallisuuksiin ainaskin Jyväskylässä, mutta en minä valita vaikka tänään sainkin sakon, mutta sehän on toisaalta omaa tyhmyyttä pysäköidä auto kävelykadun alkuun kun hain tavaraa läheisestä paikasta... No, siitä tuli 60 € lasku ja sehän maksetaan pois, mutta keskustelin pysäköinninvalvojan kanssa ja hän toimi ohjeiden mukaan en syytä siitä ketään, mutta joskus tuntuu kohtuuttomalta kun auto oli kolme minuuttia siinä eikä ollut kenenkään edessä niin sitten rokotetaan näin, mutta minkäs teen kun on näin päätetty... Mutta joka tapauksessa joskus voisi hieman ajatella nuo herratkin jotain jotka päättävät kaupungin asioista...

Jotenkin vaan tämä seuraava Raamatun lause sopii tähän kirjoitukseen, kun puhutaan laista ja rakasta lähimmäistäsi... Niin lakihan on kaikille ihan sama.

Gal. 5:13

Te olette näet kutsutut vapauteen, veljet; älkää vain salliko vapauden olla yllykkeeksi lihalle, vaan palvelkaa toisianne rakkaudessa.

Gal. 5:14

Sillä kaikki laki on täytetty yhdessä käskysanassa, tässä: "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi"