No, niin nyt on sitten toinen päivä tässä blogin kirjoittamisessa... Saapas nähdä mitä tähän päivään tulee tekemistä ni toisaalta tiedän jo yhden tekemisen lähden kuskaamaan isääni ja äitiäni kun isälläni on meno sädesairaalaan hän menee ottamaan kalsium piikkiä kun hän sairastaa syöpää. Ikävä katsella vierestä kun oikeastaan mitään ei ole tehtävissä kun ihminen kuihtuu silmissä ja samalla pitäisi itse olla positiivinen ihminen ja yrittää tukea, mutta välillä aina tuntee omatkin voimat rajalliseksi ja sitä kautta joskus aina voimattomaksi. Mutta joka tapauksessa näillä me mennään Ihmiset eivät tiedä aina miten tässä elämässä käy... Jokaisella ihmisellä on omat vaikeutensa ja sairaudet varmasti täällä aina jossain vaiheessa kannettavana. Mutta olen velkaa vanhemmileni auttaa heitä kun he ovat auttaneet minua lapsuudessa niin nyt on sitten minun vuoroni auttaa heitä...

Voisin hieman kirjoitella tähän mitä oli eilen Stelkin kokouksessa siellä lähinnä keskusteltiin mitä kuuluu paikalla olijoille... Mitä kuuluu uskon elämässä lähinnä... Koska tämä Stelk on uskonnollinen ryhmittynä miesten kanssa ollaan tilaisuudessa voisin hieman kertoa Stelkistä seuraavassa blogi kirjoituksessa mielestäni se on erittäin hyvä paikka ja samalla rentouttava paikka saa aina uusia elämänohjeita uuteen viikkoon.

Raamatun jakeet on nyt sitten seuraavanlainen:

Luuk. 22:25

Niin hän sanoi heille: "Kansojen kuninkaat herroina niitä hallitsevat, ja niiden valtiaita sanotaan hyväntekijöiksi

Luuk. 22:26

Mutta älkää te niin; vaan joka teidän keskuudessanne on suurin, se olkoon niinkuin nuorin ja johtaja niinkuin se palvelee.